Netflix'in yeni dizisi Yakamoz S-245'ten tanıtım fragmanı yayınlandı

2.997 Gösterim
28 Mart 2022 14:46
Netflix'in yeni dizisi Yakamoz S-245'ten tanıtım fragmanı yayınlandı

Netflix'in yeni dizisi Yakamoz S-245'ten tanıtım fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı dizi, 20 Nisan'dan itibaren yayında olacak.


Into The Night evreninin uzantısı olan ve tüm dünyayı etkisi altına alan kozmik bir felaketin sonucunda hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gereken bilim ekibinin başından geçenleri konu edinen Yakamoz S-245 dizisinden tanıtım fragmanı yayınlandı. Senaryosu Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından yazılan dizi, 20 Nisan'dan itibaren Netflix ekranlarında olacak.

 

Dünya'yı altüst eden bir felaketin ardından, son görevine çıkan bir denizaltıyla yürütülen bir araştırmaya katılan bilim ekibinin verdiği mücadeleye odaklanan dizinin yönetmen koltuğunda Tolga Karaçelik ile Umut Aral oturuyor. İlk sezonu 8 bölümden oluşacak olan dizide, Arman ve Defne karakterlerine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci'ye Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Meriç Aral, Onur Ünsal, Ersin Arıcı ve Güven Murat Akpınar gibi isimler eşlik ediyor.

 

20 Nisan'dan itibaren tüm dünyada Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Yakamoz-245 dizisinden yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan uluşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.