Netflix filmi Âşıklar Bayramı'ndan fragman ve ilk görseller yayınlandı

10.698 Gösterim
8 Ağustos 2022 15:03
Netflix filmi Âşıklar Bayramı'ndan fragman ve ilk görseller yayınlandı

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı Netflix filmi Âşıklar Bayramı’ndan fragman ve ilk görseller yayınlandı. Yıllar sonra bir araya gelen bir baba ve oğulun Kırşehir’den Kars’a uzanan yolculuğunu anlatan film, 2 Eylül'de izleyiciyle buluşacak.


Kemal Varol’un ilk basımı 2019 yılında yapılan ve baba-oğul hesaplaşmasıyla bir yol hikâyesini harmanlayan aynı adlı ödüllü romanından uyarlanan Netflix filmi Âşıklar Bayramı'ndan fragman ve ilk görseller yayınlandı. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen’in paylaştığı film, globalde The Festival of Troubadours adını taşıyacak ve 2 Eylül'de tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Özcan Alper’in senaristliğini ve yönetmenliğini üstlendiği filmde; geçmişin tüm pişmanlıklarına rağmen 25 yıl sonra yeniden bir araya gelip Kırşehir’den Kars’a uzanan bir yolculuğa çıkarak bir yandan geçmişleriyle diğer yandan gelecekleriyle olan sorunlarını çözmeye çalışan Avukat Yusuf ile saz âşığı babası Heves Ali'yi, Kıvanç Tatlıtuğ ve Settar Tanrıöğen oynuyor. 

 

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği Âşıklar Bayramı filminden yayınlanan fragmana ve ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.