Netflix dizisi Shadow & Bone, 2. sezon onayını aldı

2.006 Gösterim
8 Haziran 2021 17:32
Netflix dizisi Shadow & Bone, 2. sezon onayını aldı

Leigh Bardugo’nun 2013 yılında yayımlanan aynı isimli romanından uyarlanan Netflix dizisi Shadow & Bone, 2. sezon onayını aldı.


A Nightmare on Elm Street, Arrival ve Bird Box gibi yapımlara imza atmış Eric Heisserer’ın yaratıcısı olduğu Gölge & Kemik (Shadow & Bone), 2. sezon onayını aldı. Orijin hikayesi bir üçlemeye dayanan dizi, Netflix verilerine göre ilk 4 haftasında 55 milyon izleyiciye ulaşmayı başarmıştı. Türkiye’de uzun bir süre Top 10 listesinde kalmayı başaran dizi, 93 ülkede Top 10 listesine girmiş ve Avusturya, Brezilya, Almanya, Rusya, İspanya ve ABD gibi ülkeler de dahil olmak üzere 79 ülkede birinci sıraya yerleşmeyi başarmıştı. 

 

23 Nisan’da yayınlanan dizi, Alina Starkov adlı yetim bir kızın ülkesini özgürlüğe kavuşturabilecek sıra dışı bir gücü açığa çıkarmasıyla karşısında karanlık güçleri bulmasını anlatıyor. Her bölümü yaklaşık kırk dakika süren sekiz bölümlük dizinin kadrosunda Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux, Freddy Carter ve Amita Suman gibi isimler yer alıyor. Yayın tarihi henüz belli olmayan 2. sezonun da her biri yaklaşık bir saat süren, toplamda 8 bölümden oluşması bekleniyor.

 

kaynak: deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.