Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndan ilk görseller yayınlandı

3.955 Gösterim
18 Mayıs 2022 14:10
Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndan ilk görseller yayınlandı

Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Kuş Uçuşu'ndan ilk görseller yayınlandı. Dizi, 3 Haziran'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Dünyada hâlâ karar verici pozisyonlarda duran X kuşağıyla, yeni gelmekte olan Z kuşağının çarpışmasını anlatan yeni Netflix dizisi Kuş Uçuşu'ndan ilk görseller yayınlandı. Başrollerini Birce Akalay, Miray Daner ve İbrahim Çelikkol'un paylaştığı 8 bölümlük dizi, 3 Haziran'dan itibaren platformdaki yerini alacak.

 

Biri X diğeri Y kuşağını temsil eden iki kadın arasında geçen hikâyeye odaklanan dizide başrollerdeki üç oyuncuya Burak Yamantürk, İrem Sak ve Defne Kayalar gibi isimler eşlik ediyor. Yapımcılığını Kerem Çatay’ın, yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi’nin kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Deniz Yorulmazer'in oturduğu Kuş Uçuşu’nun konusu kısaca şöyle;

 

"X kuşağı yeni dünyayı, sosyal medyayı, yeni mecraları ve iş kollarını anlamaya çalışırken, asıl büyük değişikliğin farkında değiller. Bakış açıları, yaklaşımlar ve hedefe giden yolun yürünme şekli bambaşka artık. Yukarılara tırmanırken, çok çalışmanın erdemine güvenmek yerine “kuş uçuşu” gitmeye çalışan Aslı'yı izleyeceğiz. Hikaye, hedefine güdümlenmiş, en üstteki koltuğa oturabilmek, masadaki önemli kişi olabilmek için mücadele eden Aslı’nın, yeni dünyanın yöntemleriyle kazanıp kazanamayacağını sorgulayacak." 

 

3 Haziran'dan itibaren Netflix ekranlarında yerini alacak olan Kuş Uçuşu dizisinden yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.