Netflix dizisi Andropoz'un yayın tarihi ilk görsellerle duyuruldu

5.847 Gösterim
8 Eylül 2022 15:11
Netflix dizisi Andropoz'un yayın tarihi ilk görsellerle duyuruldu

Engin Günaydın ve Taylan Biraderler imzalı kara komedi dizisi Andropoz'dan ilk görseller yayınlandı. Dizi, 7 Ekim'den itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Marmaris’te ailesi ile mütevazi bir hayat süren tuhafiyeci Yusuf’un orta yaş bunalımının etkisiyle kendinden başlayarak tüm hayatını değiştirme çabasını konu alan Andropoz’un yayın tarihi paylaşılan ilk görsellerle duyuruldu. Senaryosunu Engin Günaydın’ın kaleme aldığı dizi, 7 Ekim'den itibaren Netflix ekranlarında yerini alacak.

 

50’li yaşlarının başındaki Marmarisli, evli ve iki çocuk babası, tuhafiyeci Yusuf'a hayat veren Engin Günaydın'ın daha önce Vavien ve Azizler'de birlikte çalıştığı, Vatanım Sensin, Muhteşem Yüzyıl, Yabancı Damat gibi ses getiren dizilerde imzası olan Taylan Biraderler'in yönetmen koltuğunda oturduğu Andropoz'un başrollerinde; Engin Günaydın'ın yanı sıra Tamer Karadağlı, Derya Karadaş, Turgut Tunçalp yer alırken, Gülçin Santırcıoğlu, Şebnem Hassanisoughi, Yuliia Sobol, Doğa Zeynep Doğuşlu, Ergin Torun ve Melissa & Merih Dilber gibi isimler bu dört oyuncuya eşlik ediyor. 

 

İmaj’ın yapımını üstlendiği Netflix dizisi Andropoz’dan yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.