Netflix, Çin yapımı Super Me'nin uluslararası yayın haklarını satın aldı

2.459 Gösterim
7 Nisan 2021 12:50
Netflix, Çin yapımı Super Me'nin uluslararası yayın haklarını satın aldı

Netflix, Çin'de bu hafta gösterime girecek olan fantezi türündeki Super Me filminin uluslararası dijital yayın haklarını satın aldı.


Nerflix, Çin'de bu hafta gösterime girecek olan Super Me'nin uluslararası yayın haklarını satın aldı. İlk etapta projeye Marvel Sinematik Evreni'nde yönettikleri filmlerle dikkat çeken Russo Kardeşler'in idari yapımcı olarak katılacağı açıklanmış ama daha sonra bu plan geri çekilmişti. Projeden kendilerine bahsedildikten sonra, projeye duydukları hayranlıklarını 2016'da Pekin'de bir etkinliğe gönderdikleri video kaydı ile ifade eden Russo Kardeşler, nedenini bilmediğimiz bir sebepten dolayı daha sonradan projenin diğer destekçileri olan bazı Çinli prodüksiyon şirketleri gibi bu projeden geri adım atmıştı. Ancak filmin yönetmen koltuğunda oturacak isim Chong Zhang, projeyi hayata geçirmek için yola devam etmiş ve 2019'da vizyona giren bir diğer filmi The Fourth Wall ile yakaladığı başarıdan sonra projeyi tam anlamıyla hayata geçirmek için ihtiyacı olan fırsatı yakalamış oldu. 

Netflix'in, Çin, Yugoslavya ve Hindistan haricinde uluslararası yayın haklarını satın aldığı film, uykusuzluktan muzdarip, aynı zamanda da finansal stres ve senaryo yetiştirme gibi problemlerle mücadele eden bir senaristin doğa üstü güçler keşfetmesini ve bu gücüyle son derece zengin olmasını konu alıyor. Tayvanlı aktör filmde Darren Wang başrolde yer alıyor.

 

Kaynak: THR

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.