Neill Blomkamp imzalı korku filmi Demonic'ten Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

2.658 Gösterim
23 Eylül 2021 13:55
Neill Blomkamp imzalı korku filmi Demonic'ten Türkçe altyazılı fragman yayınlandı

Yasak Bölge 9 (District 9), Elysium: Yeni Cennet ve Chappie gibi filmlere imza atan Neill Blomkamp'in yönettiği korku filmi Şeytani (Demonic)'den Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


İlk filmi Yasak Bölge 9 (District 9) ile dikkatleri üzerine çeken ve sonrasında Elysium ile Chappie gibi yapımlara imza atan Neill Blomkamp, 2015 yılından bu yana ağırlıklı bilim kurgu türünde birçok kısa filme imza atmıştı. Hazırlıklarına başladığı birçok projenin pandemi sebebiyle sekteye uğraması sonucu, uzun süredir yapmak istediği ve pandemi koşullarında çekebileceği korku hikâyesi Şeytani (Demonic) filmini yöneten Blomkamp; filmde, içerisinde yer alan hareketli ya da hareketsiz her türlü nesneyle beraber alanı 3 boyutlu olarak yakalayan ve bunu dijital olarak aktaran teknoloji Volumetric Capture'ı da kullanarak geleneksel yöntemlerle elde edilmesi zor görsel ve açılara ulaşmayı hedefliyor.

 

Carly Pope, Nathalie Boltt, Chris William Martin, Michael J Rogers, Terry Chen gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı ve ülkemizde 8 Ekim'de izleyiciyle buluşacak olan Demonic'in konusu ise şöyle:

 

Annesi Angela'nın işlediği cinayetler yüzünden hayatı alt üst olan Carly, yaşanan olayları hiçbir zaman unutamamıştır. Esrarengiz bir telefonun ardından Angela'nın doğa üstü olayları inceleyen ve kökeni Vatikan'a kadar uzanan bir klinikte olduğunu öğrenir. Geliştirilen bir simülasyon teknolojisi sayesinde insan zihnini inceleyerek, bilinçaltıyla bağlantı kurmayı başaran bu kişiler Carly'i de sisteme alarak gerçek suçluyu bulmak istediklerini söylerler. Carly bu yardım çağrısını yanıtsız bırakmaz ancak olaylar annesinin bir iblis tarafından ele geçirildiğinin ortaya 
çıkmasıyla sıra dışı bir hal alır.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.