Narnia Günlükleri yeni filmiyle geliyor

6.941 Gösterim
10 Ağustos 2016 14:15
Narnia Günlükleri yeni filmiyle geliyor

C.S. Lewis'in aynı adlı kitap serisinden sinemaya uyarlanan Narnia Günlükleri serisine yeni bir film geliyor.


Aslan,Cadı ve Dolap, Prens Kaspiyan ve Şafak Yıldızının Yolculuğu ile 2006 - 2010 yılları arasında üç filmlik bir seriye dönüşen Narnia Günlükleri'nin yeni filminin akıbeti uzun bir süredir belli değildi. İlk etapta bir orijin hikâyesi olması planlanan Büyücünün Yeğeni filminin sinemaya uyarlanması planlanırken, bu yılın hemen başlarında Narnia serisine yapılacak yeni filmin Gümüş Sandalye olması planlandığı açıklanmıştı. Yeni gelen haberlere göre Gümüş Sandalye'nin yapımı için önemli adımlar atılmaya başlandı.

TriStar, eOne ve The Mark Gordon Company tarafından finanse edileceği ve Sony ile eOne'ın dağıtımını yapacağı açıklanan filmin senaryosunu ise Düşler Ülkesi (Finding Neverland) ve Pi'nin Yaşamı (Life of Pi) gibi filmlerin senaryosuna imza atmış olan David Magee kaleme alacak. Yeni bir Narnia serisi başlatacak olan filmin yönetmeni ve oyuncu kadrosu ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Serinin ilk üç filminin toplam bütçesi yaklaşık olarak $560 milyon iken, Narnia üçlemesi dünya genelinde $1.58 milyar gişe elde etmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.