Murat Boz ve Burcu Özberk'li Rüyanda Görürsün'den fragman yayınlandı

55.822 Gösterim
20 Ocak 2023 10:56
Murat Boz ve Burcu Özberk'li Rüyanda Görürsün'den fragman yayınlandı

Amazon Prime Video'nun ilk yerli filmi Rüyanda Görürsün'den fragman yayınlandı. Murat Boz ve Burcu Özberk'in başrolde yer aldıkları film, 3 Şubat 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak.


Yapımcılığını No4 Yapım'ın üstlendiği, Umut Açıkalın, Ferhat Ergün ve Serhat Solmaz'ın kaleminden çıkan Rüyanda Görürsün filminden fragman yayınlandı. Film, 2020 yılında Türkiye pazarına giren Amazon Prime Video'nun ilk yerli içeriği olma niteliğini taşıyor.

 

Cemal Alpan'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Rüyanda Görürsün filminin oyuncu kadrosunda, Murat Boz ve Burcu Özberk'in yanı sıra Şerif Erol, Devrim Yakut, Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz ve Uğur Uzunel gibi isimler de yer alıyor. 

 

Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin'i bir rüyada buluşturuyor. Yolları bir partide kesişen ikili, ne olduğunu hatırlamadıkları gecenin sonunda kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyada buluyorlar. Önceleri birbirine tahammül edemeyen Pelin ve Engin, bu kabustan uyanmak için türlü yollar denerken, yaşadıklarının etkisiyle giderek birbirine bağlanırlar. 

 

3 Şubat 2023 tarihinde Amazon Prime Video'da yayınlanacak Rüyanda Görürsün filminin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.