Morbius ve Ghostbusters: Afterlife, ertelenen filmler kervanına katıldı

2.230 Gösterim
31 Mart 2020 13:24
Morbius ve Ghostbusters: Afterlife, ertelenen filmler kervanına katıldı

Sony Pictures, Morbius ve Ghostbusters: Afterlife gibi önümüzdeki dönemde gösterime girecek filmlerinin vizyon tarihini ertelediğini açıkladı.


Sony Pictures, salgın sonrası oluşan mevcut koşullar sebebiyle önümüzdeki dönem gösterime girmesi planlanan bazı filmlerinin vizyon tarihini erteledi. Başrolünde Jared Leto'nun yer aldığı Marvel filmi Morbius, temmuz ayından 19 Mart 2021 tarihine ertelenirken, Ghostbusters serisinin devam filmi Afterlife'ın vizyon tarihi de temmuzdan 5 Mart 2021'e alındı.

 

Haziran ayında gösterime girmesi planlanan Tom Hanks'li Greyhound filmi belirsiz bir tarihe ertelenirken Peter Rabbit 2'in vizyon tarihi salgın sonrası ikinci kez ertelenerek Ocak 2021'e alındı. Yapım aşaması salgın sebebiyle sekteye uğrayan video oyun uyarlaması Uncharted'ın gösterim tarihi ise 5 Mart 2021'den 8 Ekim 2021'e ertelendi.

 

Warner Bros.'un haziran ayında gösterime girmesi planlanan Wonder Woman 1984 filmini ertelemesi sonrası Sony'nin de yaz ayı takvimini boşaltması, ABD'de sinemaların en azından yaza kadar kapalı olacağının perde arkasında öngörüldüğü tahminlerine yol açtı.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.