Mission: Impossible 8'in vizyon tarihi ertelendi

2.349 Gösterim
24 Ekim 2023 16:45
Mission: Impossible 8'in vizyon tarihi ertelendi

Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'ün kaldığı yerden hikâyeyi devam ettirecek olan Mission: Impossible 8'in vizyon tarihi ertelendi. 28 Haziran 2024'te gösterimi planlanan sekizinci film, 23 Mayıs 2025'e ertelendi.


Eleştirmen ve seyircilerden olumlu puan alan fakat Barbenheimer fırtınasının arifesinde gösterime girmesiyle gişede umduğunu bulamayan Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'ün (Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One) devam hikâyesi Mission: Impossible 8'in vizyon tarihi ertelendi. Daha önce 28 Haziran 2024'te gösterime gireceği açıklanan filmin yeni vizyon tarihi 23 Mayıs 2025 oldu.

 

Bu ertelemenin ana sebebi Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm'ün gösterime girdiği gün ABD'de başlayan Oyuncular Birliği grevi oldu. Son olarak masadan kalkan yapımcılarla bir kez daha anlaşma zemini arayacak olan Oyuncular Birliği'nin grevi devam ettiği için Mission: Impossible 8'in çekimlerine devam edilemedi. Ayrıca Paramount ve Skydance saflarından gelen açıklamaya göre daha önce adı Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Two olarak duyurulan sekizinci filmin adı ilerleyen tarihlerde değişecek.

 

Mission: Impossible - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm, 14 Temmuz'da gösterime girip ülkemizde 295 bin kişi tarafından izlenmiş, dünya genelinde ise yaklaşık 568 milyon dolar hasılata erişmişti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.