Minecraft filminden teaser yayınlandı

2.203 Gösterim
4 Eylül 2024 16:56
Minecraft filminden teaser yayınlandı

Tüm zamanların en çok oynanan video oyunlarından Minecraft'ın sinema uyarlaması Bir Minecraft Filmi'nden teaser yayınlandı. Kadrosunda Jason Momoa, Jack Black, Danielle Brooks gibi isimlerin yer aldığı film, 4 Nisan 2025'te gösterime girecek.


2011'de yayınlandığından bu yana en popüler video oyunlarından biri olan, aylık 140 milyon aktif oyuncuya sahip Minecraft'ın sinema uyarlaması Bir Minecraft Filmi'nden ilk görüntüler yayınlandı.

 

Jared Hess'in yönettiği, oyuncu kadrosunda Jason Momoa, Emma Myers, Danielle Brooks, Sebastian Eugene Hansen, Jack Black gibi isimlerin yer aldığı film, 4 Nisan 2025'te gösterime girecek. Bir Minecraft Filmi'nin konusu ve teaserına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

 

Dört uyumsuz Garrett "Çöp Adam" Garrison, Henry, Natalie ve Dawn gizemli bir geçitten aniden Overworld'e çekildiklerinde kendilerini sıradan sorunlarla mücadele ederken bulurlar. Hayal gücüyle gelişen tuhaf, kübik bir harikalar diyarına gelmişlerdir. Eve dönmek için bu dünyada ustalaşmaları (ayrıca onu Piglinler ve Zombiler gibi kötü şeylerden de korumaları) ve beklenmedik, uzman bir inşacı olan Steve'le büyülü bir maceraya atılmaları gerekecektir. Birlikte atılacakları macera, beşini de cesur olmaya ve her birini benzersiz bir şekilde yaratıcı kılan nitelikleriyle yeniden bağlantı kurmaya zorlayacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.