Mike Flanagan'ın The Midnight Club dizisinden ilk görseller yayınlandı

1.472 Gösterim
19 Ağustos 2022 14:06
Mike Flanagan'ın The Midnight Club dizisinden ilk görseller yayınlandı

Mike Flanagan'ın aynı adlı kitaptan esinlenerek Netflix için hazırladığı The Midnight Club dizisinden ilk görseller yayınlandı. Dizinin on bölümlük ilk sezonu, 7 Ekim'den itibaren izleyiciyle buluşacak.


Christopher Pike'ın ilk basımı 1994 yılında yapılan aynı isimli kitabından uyarlanan ve kaldıkları geçmişi gizemlerle dolu Brightcliffe Malikânesi'nde her gece bir araya gelip birbirlerine ürkütücü hikâyeler anlatarak öteki dünyadan doğaüstü işaretler arayan ölümcül hastalıklara sahip 8 genci merkezine alan korku-gerilim dizisi The Midnight Club'tan ilk görseller yayınlandı. İlk sezonu on bölümden oluşan dizi, 7 Ekim'den itibaren Netflix'te ekranlara gelecek.

Netflix için daha önce The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor ve Midnight Mass gibi dizileri hazırlayan hazırlayan Mike Flanagan tarafından kitaptaki Witch, Gimme a Kiss, Road to Nowhere ve The Wicked Heart adlı öykülerden yola çıkılarak yaratılan dizinin kadrosunda Iman Benson, Igby Rigney, Ruth Codd, Annarah Cymone, Chris Sumpter, Adia, Aya Furukawa, Sauriyan Sapkota, Matt Biedel, Samantha Sloyan, Zach Gilford ve Heather Langenkamp gibi isimler yer alıyor.

 

7 Ekim'den itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan The Midnight Club dizisinden yayınlanan ilk görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Netflix

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.