Michael Fassbender'lı The Snowman'den ilk görüntüler yayınlandı

3.171 Gösterim
2 Şubat 2017 15:00
Michael Fassbender'lı The Snowman'den ilk görüntüler yayınlandı

Norveçli polisiye yazarı Jo Nesbø'nun aynı isimli çok satan kitabından sinemaya uyarlanan, 2017 yılının en merak edilen yapımlarından biri olan The Snowman'den ilk kareler yayınlandı.


2011 yılında Morten Tyldum yönetiminde Headhunters kitabı, 2014 yılında ise Doktor Proktor'un Osuruk Tozu çocuk kitabı sinemaya uyarlanan, daha çok polisiye eserleriyle tanıdığımız Jo Nesbø'nun çok satan bir diğer eseri The Snowman de sinema salonlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Gir Kanıma (Let the Right One In) ve Köstebek (Tinker, Tailor, Soldier, Spy) filmleriyle global bir üne kavuşan İsveçli yönetmen Tomas Alfredson'un yönetmenliğini üstlendiği The Snowman, atkısı oldukça tekinsiz görünümü olan bir kardan adama sarılmış bir şekilde bulunan ve kayıp olduğu bildirilen bir kadını bulmaya çalışan dedektif Harry Hole'un bu olayı soruşturmasını anlatıyor. 2017'nin en merak edilen yapımlarından biri olan ve oyuncu kadrosunda Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Toby Jones, J.K. Simmons, Val Kilmer, Chloë Sevigny ve Charlotte Gainsbourg gibi birbirinden yetenekli isimleri bulunduran film, ülkemizde 13 Ekim 2017 tarihinde gösterime girecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.