Marvel Sinematik Evreni'nde yol haritası değişiyor: Jonathan Majors kovuldu

4.018 Gösterim
19 Aralık 2023 15:15
Marvel Sinematik Evreni'nde yol haritası değişiyor: Jonathan Majors kovuldu

Marvel Sinematik Evreni'nde Kang karakterine hayat veren Jonathan Majors, eski sevgilisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle açılan davada suçlu bulununca Marvel Studios ünlü oyuncuyla yollarını ayırdı. Böylelikle MCU'nun beşinci ve altıncı fazının ana kötüsü olarak konumlandırılan Kang karakterinin dışarıda bırakılmasıyla MCU farklı bir yola gidecek. Daha önce adı Avengers: The Kang Dynasty olarak açıklanan filmin adı şimdilik Avengers 5 olarak değiştirildi.


Eski sevgilisine şiddet uyguladığı iddiasıyla yargılanan Jonathan Majors, sonuçlanan mahkemeyle suçlu bulundu. Majors'ın 1 yıla kadar hapis cezasıyla karşılaşabileceği davanın sonucu 6 Şubat'ta açıklanacak.

 

Majors'ın suçunun kesinleşmesiyle Marvel Studios ünlü oyuncuyla yolları ayırdı. Loki dizisinin ilk sezonuyla MCU'ya giriş yapan Kang karakterine hayat veren oyuncu, içinde bulunulan beşinci faz ile bir sonraki altıncı fazın ana kötüsü olarak düşünülüyordu. Oyuncunun kovulmasıyla Marvel Sinematik Evreni'nin yeni bir yola gitmesi kesinleşti. Zira 2026 yılında gösterime girecek Avengers: The Kang Dynasty filminin adı Avengers 5 olarak değiştirildi.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.