Martin Scorsese'nin övgüyle karşılanan yeni filmi Dolunay Katilleri'nden yeni fragman!

2.381 Gösterim
13 Eylül 2023 18:02
Martin Scorsese'nin övgüyle karşılanan yeni filmi Dolunay Katilleri'nden yeni fragman!

Martin Scorsese imzalı Dolunay Katilleri (Killers of the Flower Moon) filminden yeni fragman yayınlandı. Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro, Jesse Plemons, Brendan Fraser gibi isimlerin yer aldığı film, 20 Ekim 2023'te Türkiye'de gösterime girecek.


Martin Scorsese'nin Cannes Film Festivali'nde prömiyerini yapan ve festivalde büyük övgü toplayan yeni filmi Dolunay Katilleri'nden (Killers of the Flower Moon) yeni bir fragman yayınlandı.

 

Ünlü sinemacının Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro ile yeniden bir araya geldiği film, 1920'lerde Oklahoma'da yaşadıkları bölgede petrol çıkmasıyla mensupları birer birer öldürülen Osage yerli halkını ve o dönem hâlâ iptidai hâlde olan FBI'ın bu dava için sürdürdüğü soruşturmayı konu ediniyor.

 

DiCaprio, De Niro ve filmin diğer başrolü Lily Gladstone'un performanslarıyla yıldızlaştığı Dolunay Katilleri'nde ayrıca Jesse Plemons, John Lithgow, Brendan Fraser, Tantoo Cardinal, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion gibi isimler yer alıyor. Merakla beklenen film, 20 Ekim'de ülkemizde sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.