Martin Scorsese'nin Al Pacino, Robert De Niro ve Jo Pesci'li yeni filmi The Irishman'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı!

3.389 Gösterim
31 Temmuz 2019 16:25
Martin Scorsese'nin Al Pacino, Robert De Niro ve Jo Pesci'li yeni filmi The Irishman'in merakla beklenen fragmanı yayınlandı!

Martin Scorsese'nin dev oyuncu kadrosuyla merakla beklenen yeni filmi The Irishman'den fragman yayınlandı.


Martin Scorsese'nin uzun süredir hayata geçirmek istediği The Irishman'den gelişmeler gelmeye devam ediyor. Hafta içerisinde, Eylül ayında düzenlenecek olan New York Film Festivali'nde prömiyeri gerçekleşecek olan filmden nihayet ilk fragman da yayınlandı.

ABD tarihinin en ünlü sendika liderlerinden Jimmy Hoffa ve II. Dünya Savaşı sonrası mafyanın kendisine işaret ettiği figürlere suikast düzenleyen kiralık katil Frank Sheeran'ın etrafında gelişen, on yıllara uzanan bir suç hikâyesini anlatan The Irishman'de Hoffa'ya Al Pacino, Sheeran'a ise Robert De Niro gibi iki usta isim hayat veriyor. Pacino ve De Niro'nun yanı sıra Joe Pesci, Anna Paquin, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Stephen Graham, Stephanie Kurtzuba, Jack Huston, Kathrine Narducci, Jesse Plemons, Domenick Lombardozzi gibi isimlerin yer aldığı film, NYFF'de 27 Eylül'de prömiyerini gerçekleştirecek.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.