Mart ayında vizyona girecek yerli filmler

7.609 Gösterim
5 Mart 2020 18:15
Mart ayında vizyona girecek yerli filmler

Mart ayı içerisinde 16 yeni yerli filmin gösterime girmesi planlanıyor.


06 Mart 2020

El-Deccur, bir grup arkeoloji öğrencisinin bir kazı sırasında yaşadıklarını anlatıyor.

Mendilim Kekik Kokuyor, yaşadıkları Anadolu kasabasında gönülleri Elif'e düşmüş olan Hasan ile amcasının oğlu Yusuf'un, Çanakkale savunmasına çağrılmalarıyla birlikte yaşadıklarını anlatıyor.

Cenk Ertürk'ün yazıp yönettiği Nuh Tepesi, babasının ölmeden önceki son dileği olan köydeki "Nuh Ağacı"nın altına gömülme isteğini yerine getirmeye çalışan Ömer'in, ağacın kadim zamanlardan kalma olduğuna inanan köylülerle olan hikâyesine odaklanıyor.

İsmail Baki Tuncer'in hayat verdiği karakteri odağına alan üçüncü film Sabit Kanca: Son Soru, oldukça başarılı olduğu yarışma hayatını geride bırakan Sabit Kanca'nın, bir kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Zeki’nin iyileşebilmesi için soruların karşısına son kez çıkmasını konu ediniyor.

Yasemin Sakallıoğlu'nun başrolünde yer aldığı Zengo, kendi imzasının olduğu tasarımlarıyla ünlü bir modacı olmanın hayallerini kuran Zerrin'in, bu yolda en büyük rakibi olarak gördüğü mahalleden Menkıbe ile olan rekabetini anlatıyor.

13 Mart 2020

Gökhan Arı'nın yönettiği Araf 4: Meryem, çiçeği burnunda bir öğretmen olan Meryem ile aynı evde kaldığı arkadaşı Güzide'nin başlarından geçen garip olaylar sonrası yaşananları konu ediniyor.

Aslan Hürkuş: Kayıp Elmas, usta bir pilot olan büyük babasının mirası, özel bir uçak olan Hürkuş'u aramaya koyulan genç Aslan'ın hikâyesini anlatıyor.

Birol Kurt'un yönettiği Deney, Rusya'da gerçekleştiremediği tehlikeli bir deneyi Türkiye'de hayata geçiren Albay Vladimir ile ifa ettiği deneyin hikâyesini anlatıyor.

Malazgirt 1071 filminin yönetmen koltuğunda Özgür Bakar ve Bilal Kalyoncu oturuyor.

İlker Ayrık, Erdal Özyağcılar ve Hande Soral'ın başrolünde yer aldığı Müstakbel Damat, ani bir evlilik kararı alan Hasan ile Sema çiftinin, kız tarafına bu evliliği duyurmak için gittikleri Kıbrıs'ta yaşadıklarını anlatıyor.

20 Mart 2020

Ezel Akay'ın yönettiği 9 Kere Leyla, zengin bir iş insanı olan Adem'in, genç sevgilisi Nergis ile birlikte olabilmek için eşi Leyla'dan ayrılmaya çalışmasını konu ediniyor.

Emir Khalilzadeh'in yönettiği Adanış Kutsal Kavga, İstanbul Fethi'nin akabinde, bir yarısı soylu Julius Ailesi’nde, diğer yarısı ise ellerindeki kutsalı korumakla yükümlü Adanmışlar'da kalan mukaddes haritanın odağında olduğu olaylar zincirini anlatıyor.

Seni Bulacam Oğlum, en yakın arkadaşı tarafından dolandırılan Ertan'ın hikâyesine odaklanıyor.

27 Mart 2020

Tam Kafadan - Karavana, mali sıkıntılarla boğuşan bir e-spor takımının, bu şartlarda turnuvaya hazırlanmaya çalışması sırasında olanları anlatıyor.

Korku filmi Zebun'un yönetmen koltuğunda Mesut Erbaş ve Hakan Yusufoğulları oturuyor.

27 Mart'ta gösterime girmesi planlanan Selçuk Aydemir imzalı Mahalleden Arkadaşlar'ın başrollerini Alper Kul ile Nurgül Yeşilçay paylaşıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.