Lucasfilm, Star Wars evreninde geçen spin-off filmlerinin askıya alındığını duyurdu

2.578 Gösterim
21 Haziran 2018 14:45
Lucasfilm, Star Wars evreninde geçen spin-off filmlerinin askıya alındığını duyurdu

Lucasfilm, Star Wars evreninde geçen spin-off filmlerini bir süre daha rafa kaldırarak Star Wars: Episode IX ve Rian Johnson'ın yeni üçlemesine odaklanma kararı aldı.


Prodüksiyon süreci uzun ve çetrefilli bir maceraya dönüşen Han Solo: Bir Star Wars Hikâyesi, beklentilerin oldukça altında kalan açılış haftasından itibaren gişede umduğunu bulamayan ve büyük hayal kırıklığı yaratan ilk Star Wars filmi olmuştu. Evrenin ilk spin-off filmi Rogue One'a kıyasla box office'de yarattığı tablo sonrasında Lucasfilm öngörülmesi güç olmayan kararı açıklayarak spin-off filmlerinin askıya alındığını duyurdu.

 

Bu kararla beraber Lucasfilm'in yeni rotası, vizyon tarihi 20 Aralık 2019 olarak planlanan Star Wars: Episode IX ve Rian Johnson'ın üzerinde çalıştığı yeni Star Wars üçlemesini gösteriyor. Johnson'ın projesi ve Game of Thrones yaratıcıları David Benioff ve D.B. Weiss ikilisinin yazıp yapımcılıklarını üstlenecekleri yeni Star Wars filmlerine öncelik veren şirketin, bu hamlesiyle beraber uzun süredir beklenen Obi-Wan Kenobi ve Boba Fett filmlerinin rafta kalmaya devam edeceği anlaşılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.