Love, Death & Robots'ın 3. sezonundan teaser yayınlandı

2.836 Gösterim
19 Nisan 2022 13:22
Love, Death & Robots'ın 3. sezonundan teaser yayınlandı

Netflix'in animasyon antoloji dizisi  Love, Death & Robots'ın 3. sezonundan teaser yayınlandı. Tim Miller'ın yaratıcı, David Fincher'ın ise yapımcı olarak görev aldığı serinin yeni bölümleri, 20 Mayıs'ta Netflix'te yayınlanacak. 


Korkunç yaratıklar, uğursuz sürprizler ve kara komedinin bir arada olduğu animasyon antoloji serisi Love, Death & Robots'ın 3. sezonundan teaser yayınlandı. David Fincher'ın yapımcı pozisyonunda yer aldığı dizi, 20 Mayıs'tan itibaren Netflix ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Serinin 2019 yılında yayınlanan ilk sezonu 18, geçtiğimiz yıl yayınlanan ikinci sezonu ise 8 bölümden oluşmuştu. Henüz resmi bir açıklama olmasa da yeni sezonun da 8 bölümden oluşması bekleniyor.

 

Serinin 6-18 dakika arasında değişen uzunluklarda olan ve her biri farklı bir konu üzerinde duran, bazıları orijinal bazıları uyarlama hikâyeleri anlatan dizinin yaratıcılığını, Deadpool'un yönetmeni olan Tim Miller üstleniyor. Love, Death & Robots'ın, The Crown ve The Queen's Gambit'i izleyiciyle buluşturan platformun problem çocuğu olarak lanse edildiği teaserda, serinin popüler bölümlerinden olan Three Robots'ın devamının anlatılacağı bölümden de kısa bir kesit görülüyor.

 

20 Mayıs'ta 3. sezonuyla Netflix ekranlarına geri dönecek olan Love, Death & Robots'tan yayınlanan teasera aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.