Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in Türkiye vizyon tarihi netleşti

3.250 Gösterim
16 Şubat 2022 12:51
Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in Türkiye vizyon tarihi netleşti

Rohan Kralı Helm Hammerhand ve Miğfer Dibi'nin hikâyesini anlatacak olan Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in Türkiye vizyon tarihi de netleşti. Kenji Kamiyama'nın yöneteceği anime, ABD'de olduğu gibi ülkemizde de 12 Nisan 2024'te gösterime girecek.


Amazon dizisi The Lord of the Rings: The Rings of Power'dan ilk fragmanın yayınlanmasının hemen akabinde, Orta Dünya'yı ilgilendiren bir başka yapım hakkında da gelişmeler yaşandı. New Line Cinema & Warner Bros. Animation'ın yapımını üstleneceği Lord of the Rings: The War of the Rohirrim'in vizyon tarihi belli oldu. Film, ABD'de olduğu gibi ülkemizde de 12 Nisan 2024'te gösterime girecek.

 

Blade Runner: Black Lotus ve Ghost in the Shell SAC_2045 gibi anime dizilere imza atan Kenji Kamiyama'nın yönetmenliğini üstleneceği animasyon Lord of the Rings: The War of the Rohirrim, Peter Jackson'ın Yüzükler Efendisi Üçlemesi'nin ikinci filmi İki Kule'de, epik Borukent Savaşı'na ev sahipliği yapan Miğfer Dibi'nin tarihini ve Rohan Kralı Helm Hammerhand'ın kanlı dönemini odağına alacak. Anime, Yüzük Savaşı'ndan yaklaşık 200 yıl öncesinde geçecek.

 

Son olarak, Warner Bros. imzalı Lord of the Rings: The War of the Rohirrim ile Amazon dizisi The Lord of the Rings: The Rings of Power'ın birbiriyle bağı olmayan yapımlar olduklarını hatırlatalım.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.