Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi filminden ilk görseller yayınlandı

3.270 Gösterim
12 Ağustos 2024 12:26
Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi filminden ilk görseller yayınlandı

Türk spor tarihinin en değerli isimlerinin başında gelen Lefter Küçükandonyadis'in gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi filminden ilk görseller yayınlandı. Başrollerinde Erdem Kaynarca, Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz ve Halit Ergenç'in yer aldığı film Netflix'te seyirciyle buluşacak.


2012 yılında aramızdan ayrılan, Türk spor tarihinin en değerli isimlerinin başında gelen Lefter Küçükandonyadis'in gerçek hayat hikâyesinden uyarlanan Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi filminden ilk görseller yayınlandı. Senaryosunu Ayşe İlker Turgut'un kaleme aldığı film, Lefter Küçükandonyadis'in Büyükada'da başlayıp dünyaya yayılan ününü ve bir efsane haline gelme yolunda verdiği mücadeleleri konu ediniyor.


Yapımcılığını TAFF Pictures ve Ark Pictures'ın üstlendiği Lefter: Bir Ordinaryüs Hikayesi filminin yönetmen koltuğunda Can Ulkay oturuyor. Erdem Kaynarca'nın başrolü Deniz Işın, Aslıhan Malbora, Aslıhan Gürbüz ve Halit Ergenç ile paylaştığı filmin oyuncu kadrosunda Edip Tepeli, Bora Akkaş, Onur Durmaz, Aytaç Şaşmaz, Erdem Şanlı, Mert Denizmen, Engin Alkan, Hamdi Alkan, Uğur Uzunel, Doğukan Polat, Barış Yıldız, Taner Barlas, Yıldız Kültür ve İpek Bilgin gibi isimler yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.