League of Legends dizisi Arcane 2. sezon onayı aldı

22.056 Gösterim
22 Kasım 2021 13:11
League of Legends dizisi Arcane 2. sezon onayı aldı

Riot Games'in League of Legends evreninde geçen Netflix yapımı Arcane'in 2. sezon onayı aldığı açıklandı. Dizinin ilk sezonu, geçtiğimiz günlerde final yapmıştı.


6 Kasım'da Netflix'te başlayan ve birer hafta arayla yayınlanan üçer bölümlük üç parçadan oluşan ilk sezonu henüz biten dizinin hayranları için yapılan bir etkinlikte ikinci sezonunun hazırlandığı bilgisi paylaşıldı. Yeni sezonunun yayın tarihi ve hikâyesinin hangi yönde ilerleyeceğine dair ayrıntılı bilgi verilmeyen Arcane, yayınlanan ilk sezonuyla dünya çapında yoğun ilgiyle karşılanıp kısa sürede Netflix'in en çok izlenen yapımları arasına girmişti. İkinci sezon onayını paylaşan dizinin Twitter hesabının aldığı etkileşim, bu ilgiyi net şekilde ortaya koydu.

İkinci sezonla ilgili ayrıntılar henüz paylaşılmasa da Riot Games’in popüler oyunu League of Legends evreninde geçen animasyonda; Hailee Steinfeld, Ella Purnell ve Katie Leung'ın Vi, Jinx ve Caitlyn Kiramman karakterlerine yeni sezon da sesleriyle hayat vereceği açıklandı.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.