La Casa de Papel: Kore'den fragman yayınlandı

9.013 Gösterim
3 Haziran 2022 13:57
La Casa de Papel: Kore'den fragman yayınlandı

24 Haziran'da başlayacak olan La Casa de Papel: Kore'den fragman yayınlandı. Kuzey ve Güney Kore arasındaki ortak ekonomik bölgede yaşanan soygunu konu alacak dizi, Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


İlk 28 gündeki izlenme sürelerine göre yapılan Netflix'in en popüler dizileri sıralamasında dili İngilizce olmayan yapımlar listesinin ilk beşinde üç sezonu bulunan La Casa de Papel'in Kore uyarlaması La Casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea – Joint Economic Area)'den fragman yayınlandı. İlk sezonu 12 bölümden oluşan ve Kuzey Kore ile Güney Kore'nin ortak darphanesinde yaşanan 4 trilyon won'luk soygunu konu alan dizi, 24 Haziran'dan itibaren Netflix'te izleyiciyle buluşacak.

Kore yapımı dizide orijinal yapımdan tanıdığımız karakterlerden Profesör'ü You Ji-tae, Tokyo'yu Jeon Jong-seo, Berlin'i Park Hae-soo, Denver'ı Kim Ji-hoon, Nairobi'yi Jang Yoon-ju, Rio'yu Lee Hyun-woo, Helsinki ve Oslo'yu ise Kim Ji-hoon ve Lee Kyu-ho canlandıracak.

 

Platformun bir diğer La Casa de Papel projesi olan spin off dizisi Berlin'in de 2023'te yayınlanması bekleniyor.

 

24 Haziran'dan itibaren 12 bölümüyle Netflix ekranlarında yerini alacak olan La Casa de Papel: Kore (Money Heist: Korea – Joint Economic Area)'den yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.