La casa de papel dizisinin 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı

2.923 Gösterim
25 Mayıs 2021 10:40
La casa de papel dizisinin 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı

La casa de papel dizisinin 5. sezonundan ilk fragman yayınlandı. 10 bölümden oluşan La Casa de Papel'in son sezonunun ilk kısmı 3 Eylül'de, ikinci kısmı ise 3 Aralık'ta yayınlanacak. 


Tüm dünyada büyük ses getiren ve kitleleri yönlendirmeyi başaran La casa de papel, Netflix'in en fazla izlenen İngilizce olmayan yapımlarından biri olmaya devam ediyor. 3. ve 4. sezonları hayranları tarafından yeterince beğenilmemesine rağmen yine de oldukça ses getirmişti.

Dizinin kadrosunda; Úrsula Corberó (Tokio), Álvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo) gibi isimler yer alıyor. 5. sezonda diziye, Sense8'ten tanıdığımız Miguel Ángel Silvestre ve İspanyol oyuncu Patrick Criado katılıyor.

İntikam konusunu sevenlerin bu yeni ve son sezon ile keyfinin yerine geleceğini söyleyebiliriz çünkü bu defa bir soygun değil intikam hikayesi izleyeceğiz. Dizinin yapımcısı Álex Pina, intikamla dolu bu sezonun aksiyonunun daha da yüksek olacağını ve 5. sezonun en iyi sezon olarak kayıtlara geçeceğini iletiyor. 

 

Fragmanda gördüğümüz duygusal ve aksiyon dolu sahneler ise izleyicilerin La Casa De Papel'e vedasının biraz buruk olacağı hissini uyandırıyor.

 

Álex Pina, diziyle ilgili yaptığı son açıklamalarda ise şu sözleri kullanıyor;

 

“Salgının ortasında 5. kısmı yazmaya başladığımızda, on bölümlük sezondan bekleneni değiştirmemiz gerektiğini hissettik ve ilk ciltte sezon finali veya dizi finali hissini yaratmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Son derece agresif bir tarzda çalışmaya karar verdik ve Çete’yi işin başına getirdik. 2. ciltte daha çok karakterlerin duygusal durumuna odaklanıyoruz. Bizi doğrudan ayrılmalarına bağlayan duygusal haritalarında bir yolculuğa çıkıyoruz.”

 

10 bölümden oluşan La Casa de Papel'in son sezonunun ilk kısmı 3 Eylül'de, ikinci kısmı ise 3 Aralık'ta yayınlanacak.

 

Kaynak: Netflix Türkiye

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.