La Brea dizisi 2. sezonu için onay aldı

9.885 Gösterim
15 Kasım 2021 13:13
La Brea dizisi 2. sezonu için onay aldı

NBC, ilk sezonu devam eden dizisi La Brea'nın ikinci sezonunun olacağını açıkladı. Dizi, Los Angeles'ın ortasında devasa bir obruk açılması sonrası yaşanan gizemli olayları anlatıyor.


NBC, eylül ayında başlayan ve henüz 7 bölümü yayınlanan La Brea'nın yeni sezonunun olacağını açıkladı. Dizi, Los Angeles'ın ortasında aniden açılan devasa bir obruk tarafından çekilen yüzlerce insanın kendilerini tarih öncesi bir zamanda, ilkel ve gizemli bir yerde bulmasıyla yaşananları anlatıyor. Bir yandan düşenlerin hayatta kalıp geri dönmek için bir araya gelip birlikte çalışması bir yandan da dünyanın geri kalanının olayın gizemini çözme çabası mercek altına alınıyor. 

 

Hikâyesinin merkezinde, yaşanan felakette ayrı düşen bir aile bulunan La Brea'da; Natalie Zea, Eoin Macken, Jon Seda, Nicholas Gonzalez, Chiké Okonkwo, Karina Logue, Veronica St. Clair, Rohan Mirchandaney, Lily Santiago, Josh McKenzie, Chloe De Los Santos gibi isimler rol alıyor. 10 bölümden oluşan ilk sezonunun çekimleri Avustralya'da yapılan dizinin yaratıcısı ise The Mentalist ve Wisdom of the Crowd gibi yapımlarıyla tanınan David Applebaum.

Kaynak: Collider

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.