Kurak Günler filminin vizyon tarihi açıklandı

17.805 Gösterim
8 Eylül 2022 14:49
Kurak Günler filminin vizyon tarihi açıklandı

Emin Alper'in yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Selahattin Paşalı ve Ekin Koç'un yer aldığı Kurak Günler filminin vizyon tarihi belli oldu. Film, 25 Kasım 2022'de gösterime girecek.


Son olarak Kız Kardeşler filmiyle adından söz ettiren Emin Alper'in yeni sinema filmi Kurak Günler'in vizyon tarihi açıklandı. Selahattin Paşalı'nın başrolü Ekin Koç ile paylaştığı film 25 Kasım 2022'de vizyona girecek.

 

Yapımcılığını Ay Yapım ve Liman Film'in üstlendiği Kurak Günler, bir süredir kuraklık sorunuyla boğuşan Yanıklar kasabasına yeni atanan genç savcı Emre ile belediye başkanı Selim, yerel gazeteci Murat ve kasabanın eşrafı arasında yaşanan çekişmeleri konu alıyor. Bir Film'in dağıtımcılığını üstlendiği film Türkiye prömiyerini önümüzdeki ay Antalya Film Festivalinde yapacak. 

 

Dünya prömiyerini 75. Cannes Film Festivali’nin ‘Belirli Bir Bakış’ (‘Un Certain Regard’) bölümünde gerçekleştiren Kurak Günler son olarak Hırvatistan’da düzenlenen 69. Pula Film Festivali’nden 3 ödül ile döndü. 25 Kasım'da vizyona girmesi beklenen filmin kadrosunda Erdem Şenocak, Erol Babaoğlu, Selin Yeninci, Nizam Namidar gibi isimler de yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.