Kristen Bell'in başrolünde yer aldığı The Woman in the House'dan fragman yayınlandı

1.622 Gösterim
9 Aralık 2021 13:16
Kristen Bell'in başrolünde yer aldığı The Woman in the House'dan fragman yayınlandı

Netflix'in tam adı The Woman in the House Across the Street from the Girl in The Window olan kara komedi dizisinden fragman yayınlandı. Kristen Bell'in başrol oynadığı dizi, 28 Ocak'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Adından da anlaşılacağı gibi klasikleşmiş Arka Pencere filmine benzer şekilde çekilen dizi; Kristen Bell'in canlandırdığı yeni boşanmış, kalbi kırık Anna karakterinin şarabını içip pencereden akıp giden hayatı izleyerek geçen günlerinin, penceresinin karşısındaki boş eve küçük bir kız çocuğu olan çekici bekar bir babanın taşınmasıyla önce renklenmesi sonra ise korkunç bir cinayete tanık olmasıyla gerilim ve gizeme boğulmasını kara komedi tarzında anlatacak. 

 

30 dakikalık 8 bölümden oluşacak dizide, Kristen Bell'e Douglas rolünde Michael Ealy, Elizabeth rolünde Appy Pratt, Neil rolünde Tom Riley eşlik ederken Mary Holland, Shelley Hennig, Cameron Britton, Christina Anthony ve Benjamin Levy Aguilar The Woman In The House Across The Street From The Girl In The Window'un kadrosundaki diğer isimler olacak.

 

Tüm bölümleri 28 Ocak'ta aynı anda Netflix'te yayında olacak dizinin, Anna karakterinin cinayet ihbarına polisleri inandırmakta zorlandığını gördüğümüz fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.