Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah'ı Ahmet Mümtaz Taylan oldu

7.698 Gösterim
26 Şubat 2024 17:31
Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni Abdullah'ı Ahmet Mümtaz Taylan oldu

Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Abdullah Ünal karakterine hayat veren usta oyuncu Settar Tanrıöğen sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Ahmet Mümtaz Taylan dizinin yeni Abdullah Ünal'ı oldu.


Show TV'nin fenomen dizisi Kızılcık Şerbeti dizisinde oyuncu değişikliği gerçekleşti. Dizinin ilk bölümünden bu yana Abdullah Ünal karakterine hayat veren Settar Tanrıöğen sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Ahmet Mümtaz Taylan, Tanrıöğen'in yerine diziye Abdullah Ünal karakteriyle dahil oldu.

 

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği Kızılcık Şerbeti yayın hayatına 28 Ekim 2022 tarihinde başladı. İlk bölümünde üç reyting sınırının altında kalmasına rağmen kısa sürede fenomen olan dizi 2022/2023 sezonunun en çok izlenen dizileri arasında yer aldı. İkinci sezonuna 15 Eylül 2023 tarihinde başlayan dizi bugüne kadar 53 bölüm yayınlanırken haftanın en çok izlenen dizileri listesinde ikinci sırada yer alıyor.

 

Senaryosunu gerçek bir hayat hikâyesinden Melis Civelek ve Zeynep Gür ikilisinin uyarladığı Kızılcık Şerbeti dizisinin yönetmen koltuğunda Ketche oturuyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sibel Taşçıoğlu, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman gibi yıldız oyuncuların yer aldığı fenomen dizinin ikinci sezon oyuncu kadrosunu Doğukan Güngör, Ceren Yalazoğlu, Feyza Civelek, Aliye Uzunatağan, Kayra Şenocak, Yiğit Kirazcı, Özge Özacar ve Emrah Altıntoprak oluşturuyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.