Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam ekranlara dönüyor

3.151 Gösterim
28 Nisan 2023 13:45
Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam ekranlara dönüyor

RTÜK tarafından verilen 5 kez yayın durdurma cezası nedeniyle iki haftadır yayınlanmayan Kızılcık Şerbeti, bugünden itibaren her cuma saat 20.00'da Show TV'de ekranlara gelecek.


Gold Film imzalı, gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan Kızılcık Şerbeti iki haftalık aranın ardından bu akşam ekranlara dönüyor. Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşmesi ve kadına yönelik baskıları teşvik etmesi nedeniyle RTÜK (Radyo ve Televizyon Üst Kurumu) tarafından verilen cezadan dolayı 14 ve 21 Nisan tarihlerinde yayınlanamayan dizi, bugünden itibaren her cuma saat 20.00'da Show TV'de ekranlara gelecek.


Yayın hayatına 28 Ekim 2022'de başlayan Kızılcık Şerbeti bugüne kadar 22 bölüm yayınlandı. Şubat ayından itibaren reytinginde artışlar gözlenen dizi, yayınlandığı son dört bölümde ABC1 kategorisinde haftanın en çok izlenen dizisi oldu. Senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı Kızılcık Şerbeti, farklı kültürlerde yetişen Doğa ve Fatih çiftinin yıldırım nikahıyla evlenmesiyle birlikte aileler arasında yaşanan olayları takip ediyor. Yönetmen koltuğunda Ketche'nin oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman yer alıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.