Kim Ki-duk kariyerinin en pahalı filmiyle geliyor: Who is God?

3.159 Gösterim
2 Ağustos 2016 08:31
Kim Ki-duk kariyerinin en pahalı filmiyle geliyor: Who is God?

Berlin, Cannes, Venedik gibi prestijli festivallerden ödüllerle dönen Güney Koreli yönetmen Kim Ki-duk'un yeni projesi açıklandı. Yönetmen sinema kariyerinin en pahalı filmi olacak olan Who is God? adlı yapımla geliyor.


İlkbahar, Yaz, Sonbahar, Kış ve İlkbahar, Boş Ev (Bin-jip), Fedakar Kız (Samaria) gibi hafızalarda yer etmiş filmlerden tanıdığımız yönetmen Kim Ki-duk, sinema kariyerinin en büyük bütçesine sahip olacak olan yeni filmi Who is God? ile karşımıza çıkacak. Yönettiği son iki filmiyle hayranlarını ikiye bölen yönetmenin yeni projesinin akıbeti bir süredir merak edilen bir konuydu. Variety'nin özel haberine göre 2018 yılında vizyona girmesi planlanan Who is God?, $37 milyonla tek başına Kim Ki-duk'un filmografisinin tamamının yaklaşık üç katı bir bütçeye sahip olacak.

Çin-ABD ortak yapımı olan film, savaş karşıtı bir anlatıya sahip olacak. Yeni filmini 'bir inanç çatışması hikâyesi' olarak niteleyen Kim Ki-duk, Who is God? üzerinde on yıldır çalıştığını belirtti. Bu yılın sonlarına doğru prodüksiyonu başlaması beklenen filmin oyuncu kadrosundan şu ana kadar açıklanmış tek isim, Ip Man 3'te de yer almış olan oyuncu Liu Yifei.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.