Killing Eve’in final sezonunun çekimlerinden kamera arkası görüntüler yayınlandı

2.036 Gösterim
7 Ekim 2021 15:13
Killing Eve’in final sezonunun çekimlerinden kamera arkası görüntüler yayınlandı

BBC Amerika, üçüncü sezonunun yayınlanmasının üstünden bir yıldan fazla zaman geçen Killing Eve’in final sezonu olacak dördüncü sezonunun Londra’daki çekimlerinden kısa bir klip yayınladı.


Phoebe Waller-Bridge tarafından Luke Jennings’in Villanelle romanlarından esinlenerek televizyona uyarlanan Killing Eve, İngiliz istihbarat görevlisi Eve Polastri ile psikopat bir kiralık katil olan Villanelle’in kovalamacasını ve yaşadıkları karmaşık ilişkiyi merkezine alıyor. Dizinin ana karakterleri olan Eve Polastri ve Villanelle’i sırasıyla Sandra Oh ve Jodie Comer canlandırıyor. Geçtiğimiz yıllarda dizideki oyunculuklarıyla Sandra Oh Altın Küre sahibi olurken Jodie Comer Emmy ödülü kazanmıştı. Yan rollerde İngiliz istihbarat yetkilisi Carolyn Martens’i oynayan Fiona Shaw ile Villanelle’in akıl hocası Konstantin’e hayat veren Kim Bodnia da öne çıkıyor.

 

Dizinin merakla beklenen final sezonu 2022’de yayına girecek ve önceki sezonlar gibi 8 bölümden oluşacak. Çekimleri Birleşik Krallık ve Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yapılan Killing Eve’in resmi Twitter hesabından yayınlanan kamera arkası görüntülerinde, bir kamera ekranında Jodie Comer gösterildikten sonra kalabalık bir grup arasında Sandra Oh olduğu tahmin edilen sarışın bir kadın çok da net olmayan bir şekilde ekrana getirilerek izleyici merak içerisinde bırakılıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.