Killing Eve'in final sezonundan fragman yayınlandı

1.555 Gösterim
2 Şubat 2022 17:15
Killing Eve'in final sezonundan fragman yayınlandı

BBC Amerika, Killing Eve'in finalini yapacak olan 4. sezonundan fragman yayınladı. Sandra Oh ile Jodie Comer'ı son kez karşı karşıya getirecek sezon, 27 Şubat'tan itibaren ekranlarda olacak.


Luke Jennings’in Codename Villanelle adlı roman serisinden esinlenerek televizyona uyarlanan Killing Eve'in finalini yapacak olan 4. sezonundan fragman yayınlandı. BBC Amerika ve AMC Plus tarafından yayınlanacak dizi, 27 Şubat'tan itibaren izleyiciyle buluşacak. İlk sezonu Phoebe Waller-Bridge, ikinci sezonu Emerald Fennell, üçüncü sezonu ise Suzanne Heathcote önderliğindeki ekipler tarafından yazılan dizinin final sezonunda Sex Education'ın senaristlerinden Laura Neal başyazar olarak görev yapacak.

 

Altın Küre ödüllü Sandra Oh'un canlandırdığı İngiliz istihbarat görevlisi Eve Polastri ile Emmy ödüllü Jodie Comer'ın hayat verdiği psikopat kiralık katil Villanelle'in kovalamacasının ve takıntılı ilişkilerinin sonuca varması beklenen sezonda İngiliz istihbarat yetkilisi Carolyn Martens’i oynayan Fiona Shaw ile Villanelle’in akıl hocası Konstantin’e hayat veren Kim Bodnia ikiliye eşlik etmeye devam edecek.

 

Killing Eve'in 8 bölümden oluşacak olan final sezonunun Unchained Melody şarkısı eşliğinde yayınlanan fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.