Kevin Durant'ın hayatından esinlenilen Swagger dizisinden fragman yayınlandı

2.519 Gösterim
15 Ekim 2021 15:12
Kevin Durant'ın hayatından esinlenilen Swagger dizisinden fragman yayınlandı

Ünlü basketbolcu Kevin Durant'ın gençlik yıllarında yaşadıklarından esinlenilen drama dizisi Swagger'dan fragman yayınladı. Dizi, 29 Ekim'de Apple TV+'ta yayınlanmaya başlayacak.


Kevin Durant'ın tecrübelerinden yola çıkan Swagger, genç basketbolcuların NBA'e giden yolda; saha içinde ve dışında yaşadıklarını, önlerine çıkan engelleri, genç oyuncuların iç dünyalarını, ailelerini ve koçlarını hikayenin merkezine koyuyor. Dizi, tutkularının ve hayallerinin peşinden koşan gençlerin giriştikleri hayat mücadelesini anlatırken Amerika'da büyümenin neye benzediğini gözler önüne seriyor. 

 

Reggie Rock Bythewood, yazıp yönettiği yapımda Brian Grazer, Rich Kleiman ve Kevin Durant'le birlikte Swagger'in yürütücü yapımcılığını yapıyor. Dizide O'Shea Jackson Jr. eskiden yıldız bir oyuncu olan basketbol koçu Ike karakterini canlandırırken, Isaiah Hill 14 yaşında ülkenin en üst seviyedeki genç basketbolcularından biri olan Jace Carson karakterine hayat veriyor. Jace'in annesi Jenna'yı Shinelle Azoroh, rakip takımlardan birinin koçu olan Meg Bailey'i Tessa Ferrer, Crystal karakterini Quvenzhane Wallis, Naim Rahim karakterini Sean Baker oynuyor. 

 

İlk sezonu on bölümden oluşacak Swagger'ın sırasıyla NBA, Haterade, Mano a Mano isimlerini taşıyan ilk üç bölümü 29 Ekim'de aynı anda Apple TV+'ta yayınlanacak. Kalan bölümler ise birer hafta arayla ekrana gelecek. Dizinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: IndieWire, Apple

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.