Kasım ayında vizyona girecek yerli filmler

7.540 Gösterim
30 Ekim 2017 19:15
Kasım ayında vizyona girecek yerli filmler

Ekim ayı içerisinde ivme kazanan sinema sezonu, Kasım ayında gösterime girmesi planlanan yerli filmler iyice yoğun bir döneme girmiş olacak.


03 Kasım 2017

2016 yılının ilk çeyreğinde vizyona giren ve toplamda 219.116 seyirci tarafından izlenen Dünyanın En Güzel Kokusu'nun devam filmi, Rıza Kocaoğlu'nun canlandırdığı Hakan karakterinin travmatik kaybı sonrası yaşadıklarını konu ediniyor.

Şafak Sezer'in başrolünde yer aldığı, Kamil Çetin'in yönetmenliğini üstlendiği Ketenpere, bir cast şirketinde çalışan Kalender'in başından geçenleri konu ediniyor.

Ersan Özer'in yönetmenliğini üstlendiği, Youtube'da ünlü olan OHA Diyorum ekibinin aynı ismi taşıyan filmi, türlü maceralara atılan ekibin hikâyesini anlatıyor.

10 Kasım 2017

Şevket Çoruh ve İlker Ayrık'ın yer aldığı Yanlış Anlama, Türkiye ve Azerbaycan'dan iki ailenin beraber geçirdikleri on günü anlatıyor.

Buğra Gülsoy ve Ali Erkan Ersezer'in senaryosunu yazdığı, Şenol Sönmez'in yönetmen koltuğunda oturduğu Mutluluk Zamanı, kusursuz bir hayata sahip olan Mert ile heykeltıraş Ada'nın sürpriz bir şekilde yollarının kesişmesini konu alıyor.

Adem Uğur'un yönettiği Sera, bir süredir kabuslarla boğuşan doktor Oğuz'un, psikiyatri bölümünde yatan Sera ile tanışmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Yavuz Turgul'un yönettiği, başrolünde Şener Şen'in yer aldığı Yol Ayrımı, tüm hayatını, babasından kendisine kalan tekstil imparatorluğunu daha da büyütmeye adayan fakat geçirdiği bir kaza sonucu yaşama karşı bakış açısını değiştiren Mazhar Kozanlı'nın hikâyesini anlatıyor.

Türk edebiyatının önemli isimlerinden Sabahattin Ali'nin yaşam hikâyesini anlatan, Metin Avdaç'ın yönettiği belgesel, yeniden vizyona girerek seyirciyle buluşuyor.

17 Kasım 2017

Dersu Yavuz Altun'un yazıp yönettiği Ayaz, cezaevinden çıktından sonra, kimsesiz Ayaz'ı yanına alan Hasan'ın hikâyesini anlatıyor.

Güven Kıraç'ın başrolünde yer aldığı Beginner, 60 yaşlarında taksi şoförlüğü yapan Faruk'un İngilizce öğrenme sürecini anlatıyor.

Mehmet Kütük'ün yönettiği Bizim Küçük Günahlarımız, yaşamları birbiriyle bir şekilde kesişen bir grup insanın hikâyesini anlatıyor.

Raşit Görgülü'nün yönetmenliğini üstlendiği Geçmişteki Sır, fotoğrafçılık yapan Ali'nin Bosna Hersek'e uzanan hikâyesini anlatıyor.

Burak Aksak'ın yönettiği Sen Kiminle Dans Ediyorsun?, hayatındaki problemleri dansla aşmaya çalışan Aysel ile gittiği dans okulundaki hocasının öyküsünü konu ediniyor.

Sibel Tunç'un yönettiği Seni Gidi Seni, gençliği seksenlerde Bayrampaşa semtinde geçmiş bir grup insanın günümüzdeki hikâyelerini anlatıyor.

24 Kasım 2017

Baskın'la Toronto başta olmak üzere uluslararası festivallerde boy gösteren sinemacı Can Evrenol'un yeni filmi Housewife, yedi yaşındayken annesinin, babasını ve kız kardeşini katletmesini deneyimleyen Holly'nin, eski bir tanıdığın yeniden hayatına girmesiyle katlanması iyice imkânsızlaşan kabuslarına odaklanıyor.

Fatih Hacıosmanoğlu'nun yönetip başrolünde yer aldığı film On Adım, CGV Arthouse kapsamında seyirciyle buluşuyor.

Semih Kaplanoğlu'nun yeni filmi Buğday, Türkiye prömiyerini Adana Uluslararası Film Festivali'nde gerçekleştirmişti. Film 24 Kasım'dan itibaren seyirciyle buluşacak.

Burak Özçivit ile Murat Boz'un yeniden bir araya geldiği Kardeşim Benim 2, babalarının bıraktığı vasiyet vesilesiyle uzun yıllar sonra bir araya gelen Hakan ve Ozan kardeşlerin yeni maceralarını anlatıyor.

Tuncer Gürbüz'ün yönetmenliğini üstlendiği Morg, eşini ve hamile kızını öldüren Emin'e, kızı Zehra'nın ruhunun musallat olmasıyla gelişen olayları konu ediniyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.