Kasım ayında vizyona girecek yerli filmler

7.161 Gösterim
26 Ekim 2016 15:11
Kasım ayında vizyona girecek yerli filmler

Ekim ayı sonlandığında bu ay içerisinde 13 yerli yapım izlemiş olacağız. Yoğun bir programa sahip olan Kasım ayı takviminde ise şu an için 12 yerli yapım bulunuyor. Gelin, bu yerli filmlere göz atalım.


4 Kasım 2016

Murat Kılıç ve Şebnem Bozoklu'nun başrollerinde yer aldığı, Mehmet Can Mertoğlu'nun yönettiği Albüm, evlat edindikleri bebeğin biyolojik olarak kendi çocukları olduğu imajını sağlamak için düzmece bir fotoğraf albümü hazırlayan bir çifti odağına alıyor.

İlk Dağ filminden altı sene sonra başlayan Dağ 2'de, iki can dostu Oğuz ve Bekir, ilk saha görevlerinde Irak'ta barbarlığın hüküm sürdüğü yerlere girerler. Görevleri; IŞİD tarafından infaz edilecek olan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmak ve bölgeden çıkarmak.

Ömer Uğur'un yeniden yönetmen koltuğuna oturduğu, serinin tanıdık yüzleri Ufuk Özkan, Fırat Tanış, Bülent Çolak, Bora Akkaş gibi isimlerin yeniden başrolünde yer aldığı Geniş Aile 2: Her Türlü, karakterlerini yeni bir maceraya sürüklüyor.

11 Kasım 2016

Zeynep Yalgın'ın yazdığı, Ayhan Özen'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu Hasret Bitti, Almanya'dan yurda dönüş yapan Bitti ailesinin yaşadıklarını anlatıyor.

Çağan Irmak'ın Mahir Ünsal Eriş'in aynı adlı eserinden sinemaya uyarladığı Benim Adım Feridun, uzun süreli ilişkisi yeni bitmiş olan Ersan'ın tesadüfi olarak gittiği bir düğünde başka birine benzetilmesi sonucu gelişen olayları konu ediniyor.

Levent Özdemir'in yazıp yönettiği, başrolünde Fırat Tanış, Leonid Kulagin, Anastasiya Klyeva'nın yer aldığı Rus'un Oyunu, ünlü bir iş adamına yapılan şantajın peşi sıra gelişen olayları konu ediniyor.

18 Kasım 2016

Başrollerinde Ahmet Çakar, Sinan Engin, Rasim Ozan Kütahyalı, Abdülkerim Durmaz ve Kadir Çöpdemir'in yer aldığı filmde Beyaz Futbol ekibinin başına gelen komik olaylar anlatılıyor.

Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz'i yeniden bir araya getiren, Özcan Deniz'in senaryosunu yazıp yönettiği İkinci Şans, geçmişleriyle yüzleşen iki zıt karakteri odağına alıyor.

25 Kasım

Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye'nin oynadığı Bana Git De, varoluş sorgulamalarını aşmak için Doğu'ya yolculuk yapan Ali'nin hikâyesini anlatıyor.

Murat Şeker'in yönettiği Çakallarla Dans 4, ellerine geçen bir harita sonrası gömü arayışına giren ana karakterlerimizin başlarına gelen yeni maceraları anlatacak. 

Serdar Bardakçı'nın yönetmenliğini üstlendiği Kuyu, babasını kaybeden küçük Ömer'in gizemli bir hikâyeye adım atmasını anlatıyor.

Moharram Zeinalzadeh ile Mustafa Delazy'nin yönettiği, Volkan Keskin, Zelal Dere, Fırat Tanış ile Metin Keçeci'nin oyuncu kadrosunda yer aldığı Yarının Adı Başka, bir çobanın hikâyesini anlatıyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.