KARIŞIK KASET'in çekimleri başladı!

6.726 Gösterim
27 Haziran 2014 00:00
KARIŞIK KASET'in çekimleri başladı!
Kısa filmleri ile bilinen Tunç Şahin ilk kez uzun metraj film ile karşımızda. Uygar Şirin'in aynı isimdeki romanından sinemaya aktarılan KARIŞIK KASET'in çekimleri geçtiğimiz hafta sonu başladı.

Başrollerini Sarp Apak ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı romantik komedinin çekimleri İstanbul'da gerçekleştiriliyor. Yapımcılığını BİR FİLM'in üstlendiği film, bu sonbaharda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Senaryosu da Tunç Şahin ve Mert Atalay'a ait olan KARIŞIK KASET'te, başrol oyuncularına Bülent Emin Yarar, Sevinç Erbulak ve Burak Sarımola gibi deneyimli oyuncular eşlik ediyor.
Filmde Ulaş (Sarp Apak) ile İrem'in (Özge Özpirinçci) 20 yıl önce başlayıp, günümüze dek gelen aşk serüveni fonda hepimizin hayatında büyük yer tutan Türkçe pop müzik şarkılarının eşliğinde anlatılıyor. 13 yaşındaki Ulaş, güzeller güzeli İrem'e deliler gibi aşıktır; ama çok da çekingendir. Bir gün, babasının tavsiyesine uyarak, İrem'e olan aşkını bir karışık kasetle ilan etmeye karar verir...
Ulaş ve İrem'in bazen neşeli, bazen hüzünlü öyküsünde kendinizden çok şey bulacak, ilk aşkınızı, onu düşünürken dinlediğiniz şarkıları, birlikte servis beklediğiniz köşeyi, aşk acınızı paylaştığınız arkadaşlarınızı ve verdikleri tavsiyeleri sanki dünmüş gibi hatırlayacaksınız. Çünkü dillere pelesenk olmuş şu cümle aslında yadsınamaz bir gerçektir: İlk aşk unutulmaz.
Filmin sosyal medya hesapları ise şöyle; www.facebook.com/KarisikKasetFilmi www.twitter.com/Karisik_Kasett www.instagram.com/KarisikKasetFilmi www.pinterest.com/KarisikKaset/ www.youtube.com/KarisikKasetFilmi www.vimeo.com/KarisikKasetFilmi www.dailymotion.com/KarisikKasetFilmi
Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.