Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, Türkiye'de en çok izlenen Disney filmi oldu

4.054 Gösterim
14 Temmuz 2017 16:45
Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, Türkiye'de en çok izlenen Disney filmi oldu

Karayip Korsanları serisinin beşinci filmi Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), geçen günler içerisinde Altıncı His (The Sixth Sense) filmini geçerek Türkiye'de en çok izlenen Disney filmi oldu.


Karayip Korsanları'nın son halkası Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı, belki dünya genelinde istenilen hasılat sonuçlarına ulaşamadı fakat film Türkiye'de son derece başarılı gişe performansını bir de rekorla taçlandırdı. Geçen haftalarda serinin Türkiye'de en çok izlenen filmi olan Salazar'ın İntikamı, hafta sonu itibarıyla M. Night Shyamalan'ın Altıncı His filmini geçerek Disney'in Türkiye'de en çok seyirci çeken filmi oldu.

 

1.428.659 seyirci tarafından izlenen Altıncı His filmini geçmeyi başaran ve Türkiye'de en çok seyredilen Disney filmi olan Salazar'ın İntikamı, 13 Temmuz itibarıyla 1.451.607 seyirciye ulaşmış durumda. Ayrıca 2017 yılının en çok izlenen ikinci filmi konumundaki yapım, önümüzdeki haftalarda tüm zamanların en çok izlenen yabancı filmler listesinde ilk 10'a giriş yapacak ve 1,5 milyon seyirci baremini zorlayacak gibi duruyor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.