Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı'ndan yeni fragman yayınlandı

5.008 Gösterim
6 Şubat 2017 13:18
Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı'ndan yeni fragman yayınlandı

Tüm zamanların en pahalı serilerinden Karayip Korsanları'nın yeni halkası Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı'ndan Johnny Depp ve Orlando Bloom'un yer aldığı yeni bir fragman yayınlandı.


Dört filmle şu ana kadar $4 milyara yakın bir hasılat elde eden ünlü Karayip Korsanları serisinin yeni filmi Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales), seleflerinin gişe başarılarını tekrar etmeye çalışacak. Javier Bardem, Brenton Thwaites, Kaya Scodelario, Golshifteh Farahani, Geoffrey Rush gibi isimlerin yanı sıra Johnny Depp ve Orlando Bloom gibi serinin ağır toplarının da yeni filmde yer alması gişede yapımın elini kuvvetlendiriyor. Şu ana kadar Javier Bardem'in acımasız karakteri üzerinden tanıtımları yapılan Karayip Korsanları: Salazar'ın İntikamı'ndan, Super Bowl gecesinde Johnny Depp ve Orlando Bloom'un da gözüktüğü yeni bir fragman yayınlandı.

Kaptan Salazar'ın gazabından kurtulmaya çalışan Jack Sparrow'u izleyeceğimiz filmde, gökbilimci Carina Smyth ve Kraliyet donanmasından gemici Henry gibi yeni karakterler de göreceğiz. Merakla beklenen film, ülkemizde 26 Mayıs 2017 tarihinden itibaren seyirciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.