Karanlık Madde, bu hafta sonu vizyona giriyor

1.586 Gösterim
2 Haziran 2022 11:56
Karanlık Madde, bu hafta sonu vizyona giriyor

Aladağlar'da mahsur kalan bir grup maceracının başından geçen gerilim ve gizem dolu olayları konu edinen Karanlık Madde, hafta sonunda gösterime giriyor.


İman Tahsin'in yönetmen koltuğunda oturduğu, oyuncu kadrosunda ise Ahmet Yıldırım, Nihan Aşçı, Orkun Olgar, Ahmet Pınar gibi isimlerin yer aldığı gerilim/macera filmi Karanlık Madde, 3 Haziran itibarıyla sinema salonlarındaki yerini alıyor.

 

Filmin konusu ise şöyle:

 

Yıllar öncesinde yaşanan bir olay bir grup maceraperest arkadaşı kamp gezisinde buluşturur. Doğa Rehberi Mert’in liderliğindeki ekip ‘‘Cehennem Çukuru’’ adı verilen doğa harikası bir bölgeye doğru yola çıkar. Can içinde bulunduğu ruh hali ve gördüğü sanrılar yüzünden grup içinde bu yolculuğa hevesi olmayan tek isimdir. Yolculuk sırasında bölge hakkında anlatılan şehir efsaneleri ve yaşadıkları bazı garip olaylarla gezi esrarengiz bir hal alır. Can’ın artan sanrıları, diğer karakterlerdeki ani duygusal değişiklikler ve bölgede tüm nesnelere etki eden bir gücün varlığı grubun üzerinde etkisini göstermeye başlar. Mistik ve psikolojik faktörlerin her bireye farklı etki ettiği bu ortamda çözüm pek kolay gözükmemektedir.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.