'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nın rekorlarda gözü var

4.891 Gösterim
7 Mayıs 2016 20:12
'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı'nın rekorlarda gözü var

Kaptan Amerika, Iron Man, Falcon, Black Widow, Kış Askeri, Hawkeye, Kara Panter, Vision, Örümcek-Adam, Ant-Man'ı karşı karşıya getiren nerdeyse bir Avengers filmi görüntüsü olan 'Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı' filmi 338 sinemada (lokasyonda) vizyona girdiği cuma günü sinemacıların yüzünü güldürdü.


Filmin vizyona girdiği gün daha ilk seanslardan salonları doldurması uzun bir süredir mutsuz olan sinemacıları güldürdü. Cuma günü 150bin gibi bir seyirci rakamı beklenirken bu rakam filmi, tüm zamanlar en iyi 20 cuma rakamına sahip filmlerden biri yapabilir.

Nerdeyse bir çok filmini Mayıs ayında vizyona sokan Marvel Comics bu film için de mayıs ayını tercih etti. Hatırlayacağınız üzere bir ara Batman v Superman ile bu tarihte idi ama daha sonra Warner Bros. açıklama yaparak filmi daha öne çekti. Mayıs ayı rekorlarında bir önceki Yenilmezler listenin başında. Bakalım 3. Kaptan Amerika filmi bu rekoru geçebilecek mi?

Sinema yazarları film için ne dedi?

Takip ettiğimiz 10 sinema yazarından 6'sı filmi yazdı. Burak Göral ve Nil Kural filme 80 puan verirken, Burak Göral film için "Marvel'in en iyi filmlerinden biri..." başlığını atarak yazısını yazdı. 6 sinema yazarının puan ortalaması ise 63 oldu.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.