Kanal D’nin yayında olan dizileri

2.561 Gösterim
5 Aralık 2020 17:17
Kanal D’nin yayında olan dizileri

Kanal D, 2020-2021 sezonuna 3'ü yeni yapım olmak üzere toplam 5 dizi ile devam ediyor. 2 dizinin daha bu sezon yayın hayatına başlaması için hazırlık yaptığı söylenmekte.


Hekimoğlu

2019’da sadece 14 bölüm yayınlanan Hekimoğlu, bu sezon kaldığı yerden tekrar başladı ve 1 Aralık 2020’de yayınlanan 27. bölümü ile devam ediyor.  

 

Salı günleri gösterilen dizinin yapım firması Ojo Pictures. Dizinin yayınlanmış tüm bölümleri dizinin yasal YouTube kanalında ve Kanal D web sayfasında mevcut.

 

Sadakatsiz

Bu sezon başlayan Sadakatsiz'in ilk bölümü 7 Ekim’de gösterildi. En son 25 Aralık 2020’de 8. Bölümü yayınlanan dizi, Kanal D’nin dizileri içinde üst sırada yer alıyor.

 

Çarşamba günleri gösterilen dizinin yapım firması Med Yapım. Dizinin yayınlanmış tüm bölümleri dizinin yasal YouTube kanalında ve Kanal D web sayfasında mevcut.

 

İyi Aile Babası

Bu sezonun Kanal D’nin yeni dizilerinden bir başkası da İyi Aile Babası. 3 Aralık 2020’de ilk bölümü yayınlanan dizinin yapımcı firması Süreç Film

 

Perşembe günleri gösterilen dizinin yayınlanmış bölümleri dizinin yasal YouTube kanalında ve Kanal D web sayfasında mevcut.

 

Arka Sokaklar

Türkiye’nin rekortmen dizisi Arka Sokaklar. Bu yıl 15. Sezonuna başlayan dizinin ilk bölümü 31 Temmuz 2006 yayınlanmıştır. Dizinin 4 Aralık 2020’de 568. bölümü yayınlandı. 

 

Cuma günleri gösterilen dizinin yapım firması Erler Film. Dizinin yayınlanmış tüm bölümleri Kanal D web sayfasında mevcut.

 

Bir Annenin Günahı

Bu sezon Kanal D’nin yeni başlayan üç yapımından olan Bir Annenin Günahı’nın ilk bölümü 21 Kasım 2020’de gösterildi. 5 Aralık 2020 Cumartesi günü 3. bölümü gösterilecek olan dizinin yapım firması Limon Film Yapım.

 

Cumartesi günleri gösterilen dizinin yayınlanmış tüm bölümleri dizinin yasal YouTube kanalında ve Kanal D web sayfasında mevcut.

 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.