Justice League 1. Bölüm senaryosu bitti...

4.744 Gösterim
13 Temmuz 2015 00:00
Justice League 1. Bölüm senaryosu bitti...

Yönetmen Zack Snyder Justice League'nin senaryosunu bitirdiklerini doğruladı ve "Batman v Superman"in ardından yapımına başlayacaklarını bildirdi. Geçen yılın Ağustos ayında Dc Comics ve Warner Bros 9 filmlik listelerini açıkladıklarında; birçok hayran ve sektör camiası bu listesinin kesinlikle doğru olmadığını ve gerçekleşmesinin çok zor bir ihtimal olduğu hakkında hem fikirdi.


Ancak "Batman v Superman: Dawn of Justice"ın tamamlanıp Mart'ta vizyona girecek olması, "Suicide Squad"in çekimlerinin neredeyse bitiyor olması ve "Wonder Woman"nın ön yapım aşamasında olup yönetmeninin Patty Jenkins olarak duyurulmasının ardından, şimdi de "Justice League 1. Bölüm" senaryosunun bitmiş olduğu haberi gelince stüdyolar herkesin ne kadar yanılmış olduğunu kanıtladı.

Vizyon tarihi 11 Kasım 2017 olarak kararlaştırılan "Justice League 1. Bölüm"ün senaryosu, senarist Chris Terrio tarafından tamamlanmış durumda, ancak tabii yapım aşamasına geçmeden kaç kez değişeceğini, cilalanıp güzelce parlatılacağını kimse bilmiyor. Senarist Terrio aynı zamanda "Batman v Superman: Dawn of Justice"ın da son rötuşunu yapan kişi. O sene seyirciyle buluşmayı bekleyen tek yapım da değil ayrıca, Haziran 2017 gibi Wonder Woman'da vizyona girecek gibi görünüyor.

Hali hazırda senaryo ile ilgili hiç bir bilgiden söz edilmemiş olsa da, "Batman v Superman: Dawn of Justice"da ekibin tamamını tanıma şansına erişeceğiz. Superman Henry Cavill, Batman Ben Affleck, Wonder Woman Gal Gadot, Aquaman Jason Momoa, The Flash Ezra Miller ve Cyborg Ray Fisher tarafından canlandırılacak. Henüz Green Lantern'in kullanılıp kullanılmayacağı ise belirsiz. Yönetmen Snyder, kötü karakterlerden Brainiac veya Metallo ile de tanışabileceğimizi de bir açıklamasında dile getirdi. Ancak şu an onaylanmış olan ve "Batman v Superman: Dawn of Justice"da karşımıza çıkacak olan en kötü adam ise Jesse Eisenberg tarafından hayat bulacak olan Lex Luthor.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.