Jürisinde Ceza'nın yer aldığı Açık Mikrofon yarışması yakında başlıyor

2.833 Gösterim
31 Ekim 2021 16:06
Jürisinde Ceza'nın yer aldığı Açık Mikrofon yarışması yakında başlıyor

Türkçe Rap’in keşfedilmeyi bekleyen yeteneklerinin yarışacağı Açık Mikrofon yarışması yakında başlıyor. Jürisinde Ceza'nın yer aldığı yarışma, Gain'de yayınlanacak.


Rap ve hip hop aleminin yeraltı dünyasında gizli kalmış genç yeteneklerini keşfe çıkmaya hazırlanan Açık Mikrofon'un jürisinin önderliğini rap efsanesi Ceza üstlenecek. Jüri koltuğunda Server Uraz, Tepki ve Aspova otururken, programın sunucusu ise Öykü Serter olacak. Her yarışmacının kendi tarzını özgürce ortaya koyacağı yarışmada zirveye tırmanacak isim hem 100 bin TL para ödülü kazanacak hem de jürideki yetenekli isimlerin desteğiyle kendi single’ı ve video klibinin sahibi olacak. Açık Mikrofon, Hip Hop kültürünün vazgeçilmezi “Open Mic” sahnelerinden ilhamla hazırlandı. Bu programın sunuculuğunu Öykü Serter üstlenirken, rap müzik sahnesinin bir diğer önemli ismi Beta ise programda host sunucu olarak yer alacak.

 

Yarı finale kalan yarışmacıların şarkıları kaydedilerek video klipleri çekilecek. 10 bölüm sürecek programın sonunda birinci olacak isim ise 100 bin TL para ödülünün yanı sıra, jüri üyelerinin danışmanlığında kendi single’ı ve video klibinin sahibi olacak. Ceza’nın önderliğinde kurulan jüri, sadece yarışmacıları seçmekle yetinmeyecek. Kazanan yarışmacının single’ının prodüktörlüğünü kendi de müzisyen olan ve Epidemik Yapım ile Ben Fero, Ceg, Şanışer gibi isimleri piyasaya kazandıran Server Uraz yapacak. Yönetmen kimliğiyle sektörde öne çıkan Tepki, yarışmacıların kliplerini hazırlamalarına destek verecek. Aspova ise genç yeteneklerin şarkılarında aranje ve mix mastering adımlarında görev alacak.
 

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.