Julia Garner’lı Netflix dizisi Inventing Anna'dan fragman yayınlandı

2.341 Gösterim
17 Ocak 2022 15:32
Julia Garner’lı Netflix dizisi Inventing Anna'dan fragman yayınlandı

Kendisini zengin bir vâris olarak tanıtıp New York sosyetesini dolandıran Anna Sorokin'in gerçek hikâyesinin anlatıldığı Inventing Anna'dan fragman yayınlandı. Julia Garner'ın başrol oynadığı dizi, 11 Şubat'tan itibaren Netflix'te olacak.


Yaratıcılığını daha önce Bridgerton, Grey's Anatomy, Scandal, How to Get Away with Murder gibi popüler dizilere imza atan Shonda Rhimes'ın yaptığı, başrolünde Ozark'taki performansıyla 2 kez Emmy Ödülü kazanan Julia Garner'ın yer aldığı Netflix dizisi Inventing Anna'dan fragman yayınlandı. Julia Garner'ın, Anna Delvey adını kullanarak kendisini büyük bir mirasın vârisi olarak tanıtan, New York sosyetesini ve Amerikan bankalarını büyük çapta dolandıran Rusya doğumlu Alman vatandaşı Anna Sorokin'i oynadığı dizi, 11 Şubat'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.

 

New York Magazine'de yayınlanan “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” adlı gerçek hikâyeden uyarlanan dizide, Julia Garner'a; Veep'deki rolüyle 6 kez Emmy adaylığı bulunan, dolandırıcılık olayını aydınlatarak kendini kanıtlama çabası içerisinde olan Vivian adlı bir gazeteciyi canlandıran Anna Chlumsky'nin yanısıra Arian Moayed, Katie Lowes, Alexis Floyd, Anders Holm, Anna Deavere Smith, Jeff Perry, Terry Kinney ve Laverne Cox gibi isimler eşlik ediyor.

 

11 Şubat'tan itibaren Netflix ekranlarında olacak 9 bölümlük mini dizi Inventing Anna'dan yayınlanan fragmana aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.