Julia Garner'ın başrolünde yer aldığı Inventing Anna dizisinden fragman yayınlandı

2.454 Gösterim
23 Kasım 2021 14:22
Julia Garner'ın başrolünde yer aldığı Inventing Anna dizisinden fragman yayınlandı

Başrolünde Julia Garner'ın yer aldığı, gerçek bir dolandırıcılık hikâyesini anlatacak olan Inventing Anna'dan fragman yayınlandı. Dizi, 11 Şubat'ta Netflix'te izleyiciyle buluşacak.


Jessica Pressler'ın New York Magazine'de yazdığı, kendisini 60 milyon dolarlık bir mirasın vârisi olarak tanıtan Rusya doğumlu Alman vatandaşı Anna Sorokin'in Anna Delvey adını kullanarak New York sosyetesini dolandırmasını anlatan “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” adlı gerçek hikâyeden uyarlanan yeni Netflix dizisi Inventing Anna, kendini kanıtlama çabası içerisinde olan Vivian adlı bir gazetecinin bu dolandırıcılık olayını soruşturmasına ve bu sırada Anna'yla kurduğu ilişkiye odaklanıyor. Anna Sorokin, Amerikan bankalarından sahte belgelerle kredi alması yüzünden büyük hırsızlık teşebbüsü, ikinci derecede hırsızlık ve hizmet hırsızlığı suçlarından hüküm giymiş ve bu yıl içerisinden serbest bırakıldıktan sonra vize ihlali nedeniyle Almanya'ya geri gönderilmek üzere tekrar tutuklanmıştı.

 

Dizinin ana karakterlerinden sosyetik dolandırıcı Anna Delvey'i Ozark'daki rolüyle 2 kez Emmy kazanan Julia Garner, gazeteci Vivian'ı Veep'deki rolüyle 6 kez Emmy adayı olan Anna Chlumsky canlandırırken ünlü oyunculara Katie Lowes, Laverne Cox, Arian Moayed, Anders Holm, Anna Deavere Smith, Jeff Perry, Terry Kinney, Alexis Floyd gibi isimler eşlik ediyor. 

 

11 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacak mini serinin fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak: The Playlist

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.