John Boyega ile Joe Cornish, Attack the Block 2 için yeniden bir araya geliyor

1.811 Gösterim
18 Mayıs 2021 15:30
John Boyega ile Joe Cornish, Attack the Block 2 için yeniden bir araya geliyor

John Boyega, oynadığı ilk uzun metrajlı film olan Attack the Block'un devam filminde yer alacak. Filmin yönetmenliğini ise ilk filmde olduğu gibi Joe Cornish üstlenecek.


Bir uzaylı istilasına karşı oturdukları muhiti korumaya çalışan bir grup gencin mücadelesini anlatan 2011 yapımı Attack the Block, eleştirmenlerden olumlu reaksiyon alsa da vizyona girdiği dönem gişede umduğunu bulamamıştı. Yıllar içerisinde kendi hayran tabanını oluşturarak kültleşen Attack the Block, ayrıca sonradan Star Wars modern üçlemesinde Finn karakterine hayat vererek global tanınırlığa ulaşan John Boyega'nın ilk uzun metraj filmi özelliğe de taşıyordu.

 

Deadline'ın haberine göre, Joe Cornish'in yazıp yöneteceği Attack the Block 2 filminde, John Boyega ilk filmde canlandırdığı Moses karakterine yeniden hayat verecek. Boyega, ilk filmin üzerinden on yıl geçtiğini ve bu süreçte pek çok şeyin değiştiğini söylerken Londra sokaklarına geri dönerek kariyeri boyunca canlandırdığı en iyi karakterlerden biri olan Moses'a yeniden hayat verecek olmasının kendisi adına onur verici olduğunu belirtti.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.