Jamie Foxx'lu Baby Driver filminden ilk görseller yayınlandı

3.118 Gösterim
26 Aralık 2016 13:00
Jamie Foxx'lu Baby Driver filminden ilk görseller yayınlandı

Cornetto Üçlemesi ve Scott Pilgrim vs. the World gibi yapımlarla tanınan Edgar Wright'ın yazıp yönettiği, geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan Baby Driver'dan ilk görüntüler yayınlandı.


Edgar Wright; Simon Pegg ve Nick Frost ile beraber çektiği, kendilerine has mizah anlayışlarını yansıttığı Cornetto Üçlemesi (Shaun of the Dead, Hot Fuzz, The World's End) ile korku, polisiye ve bilim-kurgu gibi türleri parodi yaklaşımıyla ters yüz etmişti. Son olarak Marvel'ın Ant-Man'i için kolları sıvayan, fakat proje aşaması sırasında kreatif farklılıklardan dolayı filmden ayrılan Wright, senaryosunu kaleme aldığı Baby Driver'ın sıradaki filmi olduğunu açıklamıştı. Geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmden ilk kareler EW'da yayınlandı.

 

Bir suç ağının lideri için kaçış şoförlüğü yapan ve neredeyse 24 saat müzik dinleyen Baby'nin, ters giden bir soygundan kurtulma macerasını anlatacak olan Baby Driver, Wright'tan beklendiği şekilde müzikle iç içe bir aksiyon filmi olacak. Ansel Elgort, Lily James, Jamie Foxx, Jon Hamm, Jon Bernthal, Eiza González ve Kevin Spacey gibi ünlü isimlerin yer alacağı film, 25 Ağustos 2017 tarihinden itibaren izleyiciyle buluşacak.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.