Jake Gyllenhaal ve Ryan Reynolds'lı bilim-kurgu filmi Hayat'tan Türkçe altyazılı fragman

4.614 Gösterim
31 Ekim 2016 15:45
Jake Gyllenhaal ve Ryan Reynolds'lı bilim-kurgu filmi Hayat'tan Türkçe altyazılı fragman

Başrollerinde Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal ve Rebecca Ferguson gibi isimleri izleyeceğimiz bilim-kurgu filmi Hayat'tan (Life) Türkçe altyazılı fragman yayınlandı.


Önümüzdeki günlerde vizyona girecek olan Geliş (Arrival) ile yılbaşı döneminde seyirciyle buluşacak olan Uzay Yolcuları (Passengers) yılın en merak edilen bilim-kurgu filmleri arasında üst sıralarda yer alan yapımlar. Önümüzdeki yıl içerisinde bilim-kurgu bayrağını bu yapımlardan almaya aday filmlerden biri olarak gösterilen Hayat'tan (Life) şu ana kadar bir görüntü yayınlanmadığı için bu beklenti somut bir hâle bürünmemişti. Kadrosunda Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Rebecca Ferguson, Hiroyuki Sanada, Ariyon Bakare, Alexandre Nguyen ve Olga Dihovichnaya gibi isimleri barındıran filmden nihayet fragman yayınlandı.

 

Uzayda yaşamı araştıran bir ekibin, Mars'tan toplanan örnekler sonucu tek hücreli bir canlıyı keşfetmesini ve bu keşfin sonrasında gelişen gerilim dolu olayları odağına alan filmin fragmanı, bilim-kurgu türüne yeni bir şeyler katmaktan uzak olsa da, izleyiciye gerilimli dakikalar vadeden bir yapım izlenimi veriyor. 12 Mayıs 2017'de vizyona girecek filmin Türkçe altyazılı fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.