Jack Reacher'ın dizi uyarlamasından fragman yayınlandı

19.632 Gösterim
3 Aralık 2021 13:58
Jack Reacher'ın dizi uyarlamasından fragman yayınlandı

Jack Reacher'ın dizi uyarlaması olan Amazon yapımı Reacher'dan fragman yayınlandı. Başrolünde Alan Ritchson'ın yer aldığı yapım, 4 Şubat'tan itibaren izleyiciyle buluşacak.


Lee Child adıyla bilinen İngiliz yazar James Dover Grant'ın Jack Reacher adlı roman serisinin ilk kitabı Killing Floor'dan uyarlanan Reacher dizisinden fragman yayınlandı. Dizi, 4 Şubat 2022'den itibaren tüm bölümleriyle Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak. Roman serisi daha önce Tom Cruise'lu kadrosuyla Jack Reacher ve Jack Reacher: Never Go Back adlı filmlerle beyazperdeye taşınmıştı. Filmlerde Tom Cruise'un canlandırdığı kendine özgü adalet anlayışıyla bilinen Jack Reacher karakterine dizide Alan Ritchson hayat verecek.

 

Dizinin dayandığı Killing Floor kitabı, kısa süre önce sivil hayata dönen Reacher'ın bir zamanlar hizmet ettiği ülkeyi dolaşırken kendisini yıllar sonra ilk kez cinayet işlenen küçük bir kasabada bulması sonrası yaşananları konu ediniyor. Görgü tanıklarının ifadeleri ve polisin şüphesiyle bir anda kendisini cinayet zanlısı olarak bulan Reacher'ın, masumiyetini kanıtlamak için olayı çözerken keskin zekasını ve sert yumruklarını kullanması gerekiyor. Killing Floor, serinin ilk basılan kitabı olmasına rağmen kronolojik olarak dördüncü sırada yer alıyor.

 

Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Chris Webster, Hugh Thompson, Maria Sten, Harvey Guillén, Kristin Kreuk, Currie Graham, Marc Bendavid, Willie C. Carpenter, Maxwell Jenkins ve Bruce McGill gibi isimlerin Alan Ritchson'a eşlik ettiği dizinin senaristliğini,  The Sopranos ve Prison Break'in bazı bölümlerini yazan Nick Santora yapıyor.

 

4 Şubat'tan itibaren Amazon Prime Video'da izleyiciyle buluşacak Reacher'ın fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Sitemiz uygulama işlevleri için cookie (çerez) kullanıyor. Detaylı bilgi için tıklayınız.